Veneet

Verhoilemme veneessäsi yksilöllisesti mittojen mukaan kaikki peitteet, kuomut, istuimet, tyynyt, lattiat ja katot.

Venepatjat kannattaa vaihdattaa uusiin ainakin viimeistään silloin kun patjassa näkyy homeitiöiden pilkkuja. Akaan verhoomosta löydät eri kiloluokan vaahtomuovit vaativampaankin käyttöön. 3Dea -tuotteilla saadaan lisää hengittävyyttä venepatjojen sisuksiin.

Ainakin kerran vanhasta kuomusta kannattaa ommella saumat läpi ja vaihdattaa laadukkaat, veneisiin tarkoitetut vetoketjut ja PVC-ikkunamuovit.

Annamme myös asiakkaillemme hyviä vinkkejä, miten suojata/käsitellä kuomut.

Materiaalit

Käytämme veneiden sisäverhoiluissa veneisiin suunniteltuja laadukkaita verhoilumateriaaleja, jotka eivät sisällä juurikaan puuvillaa, koska puuvillakankaan käyttö kosteissa olosuhteissa johtaa kankaan laadun nopeaan heikkenemiseen.

Avotiloihin suosittelemme vahvoja keinonahkoja tai muovitettuja kankaita.

Kuomukankaiden mallistosta löytyy mm. kyllästetty Nautex Yachtmaster -kangas, jota on saatavilla 19 eri sävyssä. Kangas soveltuu erinomaisesti muun muassa venekuomuun, satamapeiteeseen tai muihin suojiin (kaide yms.)

Lisäksi saatavilla myös SeaSilk-kangas, joka on kevyempi vaihtoehto perinteisen kuomukankaan rinnalle. Kangas on kuituvärjätty ja siinä on vaalea sisäpinta, joka tuo valoisuutta sekä tilan tuntua kuomun alle. Kankaan käyttökohteita ovat mm. kuomut, sprayhoodit, biminit, satamapeitteet sekä erilaiset suojahuput.


Yhteyttä kannattaa ottaa hyvissä ajoin jo syksyllä, jotta saamme veneesi edustuskuntoon ennen seuraavaa veneilykautta!

HUOM! Tuothan vanhan kuomun aina puhtaana ja pestynä, jotta pystymme ompelemaan ja korjaamaan saumat, vetoketjut ja ikkunat.