Huonekalut

Verhoilemme perinteisillä menetelmillä antiikkiset ja vanhat kalusteet, jolloin käytämme työhön sopivia materiaaleja kuten meriheinää, satulavyötä, höyheniä, jouhia, pystyjousia, flokkia, lastuvillaa ja harmaavanua.

Teollisen verhoilun tuotteita ovat huonekalut, joissa käytetään sisustassa zig-zag -joustimia,vaahtomuovia sekä polyesterivanua. Vaahtomuovin historia alkaa jo 1851 luvulta, kun C. Wurtz tutki uretaanin perusreaktiota. 1950-luvulla vaahtomuovia tuotettiin Tanskasta ja 1960-luvun aikana sen käyttö huonekalupehmusteeksi alkoi vakiintua. Alkuajoista vaahtomuovipehmusteet ovat kehittyneet laadukkaiksi ja monipuolisiksi pehmusteiksi, joissa oikeita kovuuksia käytettäessä saadaan kestäviä rakenteita. Yhdessä laadukkaiden kankaiden ja runkomateriaaleiden kanssa huonekalut ovat pitkäikäisiä.

Materiaalit

Meidän kauttamme saat kaikki tarvitsemasi kankaat, nahat ja keinonahat sekä verhoilutarvikkeet kattavasti.

Mallistoista löytyy mm. Adora, Annala, Backhausen, Dörflinger & Nickow, Henry Borg (Nevotex) Lauritzons, Naccanil, Orient Occident, Robert Allen, Sanderson, William Morris Hulshof, Interventus, Lapuan Nahka.

Voit ostaa myös omiin projekteihisi kankaita, työkaluja sekä tarvikkeita.


Tervetuloa tutustumaan paikanpäälle laajaan kangas- ja tarvikevalikoimaamme!