Veneet

Veneet ja verhoilu

Verhoilemme veneessäsi yksilöllisesti mittojen mukaan kaikki peitteet, kuomut, istuimet, tyynyt, lattiat ja katot.
Kuomukankaista löytyy paljon eri sävyjä ja uutuutena on tullut markkinoille SeaSilk, kevyempi vaihtoehto perinteisen kuomukankaan rinnalle.
Venepatjat kannattaa vaihdattaa uusiin ainakin viimeistään silloin kun patjassa näkyy homeitiöiden pilkkuja. Akaan verhoomosta löydät eri kiloluokan vaahtomuovit vaativampaankin käyttöön. 3Dea -tuotteilla saadaan lisää hengittävyyttä venepatjojen sisuksiin.
Tule tutustumaan tuotteeseen liikkeessämme. Yhteyttä kannattaa ottaa hyvissä ajoin jo syksyllä, jotta saamme veneesi edustuskuntoon ennen seuraavaa veneilykautta.

veneen kuomu veneetveneen istuin veneet

Kankaat ja materiaalit veneisiin

Käytämme verhoiluissa venekäyttöön suunniteltuja, keinokuituisia kankaita. Parhaimmat veneisiin suunnatut verhoilumateriaalit eivät sisällä juurikaan puuvillaa, koska puuvillakankaan käyttö kosteissa olosuhteissa johtaa kankaan laadun nopeaan heikkenemiseen. Erilaiset keinonahat ovat myös hyvä vaihtoehto veneen verhoiluun. Avotiloihin suosittelemme vahvoja keinonahkoja ja muovitettuja kankaita.

keinonahkamalleja veneetkuomukankaita veneet

Kuomukorjaukset

Ainakin kerran vanha kuomusta kannattaa ommella saumat läpi ja vaihdattaa rikkinäiset ikkunamuovit uusiin. Tuo vanha kuomu aina puhtaana ja pestynä niin korjaamme sen hyvin niin se kestää käytössä vielä vuosia. Käsittelemme sen myös teflon-kyllästeellä sopimuksesta niin sadekuurot eivät pääse yllättämään.

18.04.2017 lähtien uusi osoitteemme on Satamatie 37C, 37800 Akaa

uusi osoite satamatie 37C

Suurenna karttaa klikkaamalla kuvaa

Facebookissa

Verhoomon väki on koulutuksessa 17.10.2017 asti ja verhoomokoira Oskukin pitää taukoa kaikesta herkuista mitä hänelle annetaan täällä päivän mittaan.
Jos tulee mieleen,että verhoiluasioista haluaisit jutella niin sähköpostiin voi kirjoittaa terhi.strengell@akaanverhoomo.fi tai soitella sitten tiistaina 17. päivän jälkeen. Mukavaa syksyä!
... Näytä enemmänNäytä vähemmän

Every time I eat in my house! 😂 Patrick Barnes

Näytä Facebookissa
·Jaa

Akaan Verhoomo /Toijalan Autoverhoomo jakoi käyttäjän Kiinteistö Oy Akaan Satamatie 37 julkaisun. ... Näytä enemmänNäytä vähemmän

Lauantaina 30.09.2017 on aika laittaa talvisäilytykseen autot ja veneet. Olen paikalla klo 10-14 välillä,jos haluat omasi niin tule keskustelemaan mihin vielä mahtuisi.

Näytä Facebookissa
·Jaa