Veneet

Veneet ja verhoilu

Verhoilemme veneessäsi yksilöllisesti mittojen mukaan kaikki peitteet, kuomut, istuimet, tyynyt, lattiat ja katot.
Kuomukankaista löytyy paljon eri sävyjä ja uutuutena on tullut markkinoille SeaSilk, kevyempi vaihtoehto perinteisen kuomukankaan rinnalle.
Venepatjat kannattaa vaihdattaa uusiin ainakin viimeistään silloin kun patjassa näkyy homeitiöiden pilkkuja. Akaan verhoomosta löydät eri kiloluokan vaahtomuovit vaativampaankin käyttöön. 3Dea -tuotteilla saadaan lisää hengittävyyttä venepatjojen sisuksiin.
Tule tutustumaan tuotteeseen liikkeessämme. Yhteyttä kannattaa ottaa hyvissä ajoin jo syksyllä, jotta saamme veneesi edustuskuntoon ennen seuraavaa veneilykautta.

veneen kuomu veneetveneen istuin veneet

Kankaat ja materiaalit veneisiin

Käytämme verhoiluissa venekäyttöön suunniteltuja, keinokuituisia kankaita. Parhaimmat veneisiin suunnatut verhoilumateriaalit eivät sisällä juurikaan puuvillaa, koska puuvillakankaan käyttö kosteissa olosuhteissa johtaa kankaan laadun nopeaan heikkenemiseen. Erilaiset keinonahat ovat myös hyvä vaihtoehto veneen verhoiluun. Avotiloihin suosittelemme vahvoja keinonahkoja ja muovitettuja kankaita.

keinonahkamalleja veneetkuomukankaita veneet

Kuomukorjaukset

Ainakin kerran vanha kuomusta kannattaa ommella saumat läpi ja vaihdattaa rikkinäiset ikkunamuovit uusiin. Tuo vanha kuomu aina puhtaana ja pestynä niin korjaamme sen hyvin niin se kestää käytössä vielä vuosia. Käsittelemme sen myös teflon-kyllästeellä sopimuksesta niin sadekuurot eivät pääse yllättämään.

18.04.2017 lähtien uusi osoitteemme on Satamatie 37C, 37800 Akaa

uusi osoite satamatie 37C

Suurenna karttaa klikkaamalla kuvaa

Facebookissa

Jos sinulla on tarvetta verhoilla sohvasi niin onneksi sitä ei tarvitse pikkuautoon änkeä. Ensi alkuun riittää kun lähetät sähköpostiin kuvan verhoiltavasta kohteesta ja sitten laitan lisäohjeita miten toimitaan Meillä on myös kuljetuspalvelu . ... Näytä enemmänNäytä vähemmän

Funniest Thing EVER! lol

Näytä Facebookissa
·Jaa

Hyvä me! ... Näytä enemmänNäytä vähemmän

Verhoilijoiden vuosi 2017 huipentuu upeasti Sitran julkaisemaan Kiertotalouden kiinnostavimmat - yrityslistaukseen! 👌🇫🇮 Kestävämpään tulevaisuuteen verhoiluttamalla. ⛏️✂ Hyvää Uut...

Näytä Facebookissa
·Jaa

Loppuviikko menee maakunassa kiertelyyn ja verhoomon ovet ovat virallisesti kiinni jolulun välipäivät ja vuoden ensimmäisen viikon . Aukaisen ovia taas ensi vuoden puolella 8.1.2018. Jos jotain asiaa löytyy niin soittele 040-8346522 tai lähetä spostia terhi.strengell@akaanverhoomo.fi,vastailen mahdollisuuksien mukaan.
Toivotan Hyvää Joulua kaikille asiakkaillemme ja toivottavasti nähdään ensi vuonnakin!
... Näytä enemmänNäytä vähemmän

Näytä Facebookissa
·Jaa