Veneet

Veneet ja verhoilu

Verhoilemme veneessäsi yksilöllisesti mittojen mukaan kaikki peitteet, kuomut, istuimet, tyynyt, lattiat ja katot.
Kuomukankaista löytyy paljon eri sävyjä ja uutuutena on tullut markkinoille SeaSilk, kevyempi vaihtoehto perinteisen kuomukankaan rinnalle.
Venepatjat kannattaa vaihdattaa uusiin ainakin viimeistään silloin kun patjassa näkyy homeitiöiden pilkkuja. Akaan verhoomosta löydät eri kiloluokan vaahtomuovit vaativampaankin käyttöön. 3Dea -tuotteilla saadaan lisää hengittävyyttä venepatjojen sisuksiin.
Tule tutustumaan tuotteeseen liikkeessämme. Yhteyttä kannattaa ottaa hyvissä ajoin jo syksyllä, jotta saamme veneesi edustuskuntoon ennen seuraavaa veneilykautta.

veneen kuomu veneetveneen istuin veneet

Kankaat ja materiaalit veneisiin

Käytämme verhoiluissa venekäyttöön suunniteltuja, keinokuituisia kankaita. Parhaimmat veneisiin suunnatut verhoilumateriaalit eivät sisällä juurikaan puuvillaa, koska puuvillakankaan käyttö kosteissa olosuhteissa johtaa kankaan laadun nopeaan heikkenemiseen. Erilaiset keinonahat ovat myös hyvä vaihtoehto veneen verhoiluun. Avotiloihin suosittelemme vahvoja keinonahkoja ja muovitettuja kankaita.

keinonahkamalleja veneetkuomukankaita veneet

Kuomukorjaukset

Ainakin kerran vanha kuomusta kannattaa ommella saumat läpi ja vaihdattaa rikkinäiset ikkunamuovit uusiin. Tuo vanha kuomu aina puhtaana ja pestynä niin korjaamme sen hyvin niin se kestää käytössä vielä vuosia. Käsittelemme sen myös teflon-kyllästeellä sopimuksesta niin sadekuurot eivät pääse yllättämään.

18.04.2017 lähtien uusi osoitteemme on Satamatie 37C, 37800 Akaa

uusi osoite satamatie 37C

Suurenna karttaa klikkaamalla kuvaa

Facebookissa

Vanha posmestari sohva sai joskus vuosia sitten uuden tyylisen verhoilun päällensä. Autosohva sai kodin Aalto- yliopistolta ja olisipa hauskaa käydä katsomassa miten on kestänyt menoa. Mukavaa viikonloppua sinulle,minulle,kaikille! ... Näytä enemmänNäytä vähemmän

Näytä Facebookissa
·Jaa

Huh,jopas oli pakkanen ulkona! Lämmintä on onneksi täällä työmaalla sisätiloissa. Olen hiukan ollut huolissani,kun ensimmäistä talvea täällä uusissa tiloissa vietämme ja moni postilainen on kysellyt onko meillä varmasti lämmintä? Ovat tainneet palella täällä ennen.
Tämän viikon paikallaolo muutoksista kuitenkin piti kirjoittaa. Tällä viikolla olen paikalla tänään tiistaina ja keskiviikkona normaalisti 8-17. Sitten torstaina poissa, olen kuuntelemassa alihankinta-asioita ja perjantaina tavattavissa klo 13 jälkeen verhoomolla.
Viikko 9 on hiihtolomaviikko ja sen vietän perheeni kanssa laskettelumäessä. Toivottakaa meille hyviä ilmoja,minä toivotan teille myös!
... Näytä enemmänNäytä vähemmän

Näytä Facebookissa
·Jaa

On kyllä niin totta ja meillä on hyvä tiimi. Kiitos🤗 ... Näytä enemmänNäytä vähemmän

Ei väliä missä työskentelet vaan se kenen kanssa työskentelet 💼

Näytä Facebookissa
·Jaa