Tietosuojaseloste2019-05-06T09:38:23+00:00

REKISTERISELOSTE

Henkilötietolain (523/1999) 10§:n mukainen rekisteriseloste

Rekisterinpitäjä
Akaan Verhoomo
Satamatie 37
37800 Akaa

puh: 040 8346522

Y-tunnus: 1666796-9
terhi.strengell@akaanverhoomo.fi

Rekisteriasioista vastaavan yhteystiedot

Terhi Strengell
puh: 040-8346522
sähköposti: terhi.strengell@akaanverhoomo.fi

Rekisterin nimi: Akaan Verhoomo asiakastietorekisteri

Rekisterin käyttötarkoitusAsiakassuhteen hoitaminen, asiakkaan ja rekisterinpitäjän oikeuksien ja velvollisuuksien toteuttaminen sekä henkilötietolain mukainen henkilötietojen käsittely verkkopalveluihin liittyviin tarkoituksiin, tutkimustoimintaan, rekisterinpitäjän mainonnan ja/tai markkinoinnin suuntaaminen asiakastietojen perusteella rekisteripitäjän viestiminen ja palvelujen kautta luovuttamatta henkilötietoja ulkopuoliselle taholle.

Rekisterin sisältämät tiedot

  • Nimi
  • Sähköpostiosoite
  • Matka- ja/tai muu puhelinnumero
  • Varaushistoria
  • Tiedot henkilön ilmoittamista markkinointiluvista ja –kielloista

Säännönmukaiset tietolähteet

Henkilötietoja kerätään rekisteröidyltä itseltään. Henkilötietoja voidaan päivittää julkisista rekistereistä.

Tietojen luovutus

Tietoja ei luovuteta kolmannelle osapuolelle eikä suoramarkkinointitarkoituksiin. Henkilötietoja ei luovuteta EU:n tai ETA:n ulkopuolelle.

Rekisterin suojaus

Rekisteri on suojattu ulkopuolisten käytöltä. Rekisteriin tallennetut tiedot säilytetään salattuina. Rekisteriin pääsy on ainoastaan henkilöillä, joiden työtehtävät edellyttävät rekisterissä olevien tietojen käsittelyä.