Kankaat

KANKAAT JA TARVIKKEET

Akaan verhoomossa on esillä laaja kangasvalikoima. Tule tutustumaan paikanpäälle tai , jos haluat niin katso kangasvalikoimaa netistä alla olevien linkkien kautta. VINKKI: Jos katsot kankaita netistä niin ota valmistajan ja kankaan nimi sekä kankaan numero ylös. Jos meillä ei ole hyllyssä kankaan näytettä niin voimme tilata sen sinulle tutustumista varten. Meidän kauttamme saat kaikki tarvitsemasi kankaat, nahat ja keinonahat sekä verhoilu tarvikket kattavasti. Voit ostaa myös omiin projekteihisi kankaita työkaluja ja tarvikkeita.

kankaat verhoomo

Adora, Annala, Backhausen, Dörflinger & Nickow, Henry Borg (Nevotex) Lauritzons, Naccanil, Orient Occident, Robert Allen, Sanderson, William Morris

Nahkojen toimittajat

Hulshof, Interventus, Lauritzons

18.04.2017 lähtien uusi osoitteemme on Satamatie 37C, 37800 Akaa

uusi osoite satamatie 37C

Suurenna karttaa klikkaamalla kuvaa

Facebookissa

Verhoomon väki on koulutuksessa 17.10.2017 asti ja verhoomokoira Oskukin pitää taukoa kaikesta herkuista mitä hänelle annetaan täällä päivän mittaan.
Jos tulee mieleen,että verhoiluasioista haluaisit jutella niin sähköpostiin voi kirjoittaa terhi.strengell@akaanverhoomo.fi tai soitella sitten tiistaina 17. päivän jälkeen. Mukavaa syksyä!
... Näytä enemmänNäytä vähemmän

Every time I eat in my house! 😂 Patrick Barnes

Näytä Facebookissa
·Jaa

Akaan Verhoomo /Toijalan Autoverhoomo jakoi käyttäjän Kiinteistö Oy Akaan Satamatie 37 julkaisun. ... Näytä enemmänNäytä vähemmän

Lauantaina 30.09.2017 on aika laittaa talvisäilytykseen autot ja veneet. Olen paikalla klo 10-14 välillä,jos haluat omasi niin tule keskustelemaan mihin vielä mahtuisi.

Näytä Facebookissa
·Jaa