Autot

Autot

Autot verhoillaan Akaan Verhoomossa lattiasta kattoon, joko museohengen mukaisesti alkuperäistä verhoilua kunnioittaen tai uusilla väreillä ja muodoilla mielikuvitusta käyttäen, asiakkaan toiveiden mukaan.

nahkapenkit autotMB_SL_190-63 autot museoauto

Materiaalit

Autoissa kankaat ja nahka joutuvat alttiiksi erilaisille kemikaaleille sekä uv-säteilylle. Siksi kannattaa valita erityisesti ajoneuvoihin tarkoitettuja materiaaleja ja kiinnittää erityistä huomiota kestävyyteen. Vahvuudeltaan n. 1,3 mm autonahka on testattu UV-suojan- ja kemikaalikestävyyden osalta. Valikoimissamme on satoja erilaisia autokangas sekä nahkamalleja mistä löytyy jokaiselle jotain.

Jos etsit jotain tiettyä kangasta/ nahkaa/keinonahkaa, ota kuva kohteesta, lähetä se sähköpostiin terhi.strengell@akaanverhoomo auton tietojen kera niin vastaan mahdollisimman nopeasti löytyykö etsimääsi sävyä.

Akaan Verhoomossa on yli 500 eri auton kangas/nahka mallia .

kattokangasmalleja autotkeinonahkamalleja autot


MESTARITYÖ,
MB SL 190-63
Lue lisää ja k
atso lisäkuvat TÄSTÄ


mb sl 190 63 verhoillaan autot

 

Hudson TerraPlane verhoiluprojekti
Lue tarina ja katso lisäkuvat TÄSTÄ

hudson terraplane autot

18.04.2017 lähtien uusi osoitteemme on Satamatie 37C, 37800 Akaa

uusi osoite satamatie 37C

Suurenna karttaa klikkaamalla kuvaa

Facebookissa

Verhoomon väki on koulutuksessa 17.10.2017 asti ja verhoomokoira Oskukin pitää taukoa kaikesta herkuista mitä hänelle annetaan täällä päivän mittaan.
Jos tulee mieleen,että verhoiluasioista haluaisit jutella niin sähköpostiin voi kirjoittaa terhi.strengell@akaanverhoomo.fi tai soitella sitten tiistaina 17. päivän jälkeen. Mukavaa syksyä!
... Näytä enemmänNäytä vähemmän

Every time I eat in my house! 😂 Patrick Barnes

Näytä Facebookissa
·Jaa

Akaan Verhoomo /Toijalan Autoverhoomo jakoi käyttäjän Kiinteistö Oy Akaan Satamatie 37 julkaisun. ... Näytä enemmänNäytä vähemmän

Lauantaina 30.09.2017 on aika laittaa talvisäilytykseen autot ja veneet. Olen paikalla klo 10-14 välillä,jos haluat omasi niin tule keskustelemaan mihin vielä mahtuisi.

Näytä Facebookissa
·Jaa